hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    SMA'lı Kaan Efe için başlatılan bağış kampanyası yüzde 96'ya ulaştı

    SMAlı Kaan Efe için başlatılan bağış kampanyası yüzde 96ya ulaştı
    expand

    SMA'lı Kaan Efe için başlatılan bağış kampanyası yüzde 96'ya ulaştı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR, (DHA)-İZMİR'in Kınık ilçesinde, Spinal Musküler Atrofi (SMA) TİP1 hastası 1,5 yaşındaki Kaan Efe Şanal'ın tedavi masraflarına katkıda bulunmak için 'Kınık Kaan Efe Gönüllüleri'nin başlattığı bağış kampanyası yüzde 96'ya ulaştı. Kampanyanın yüzde 100'e ulaşması için bu akşam 22.00'da instagramda canlı yayın yapılacak. Son bağış yayını olması hedeflenen yayına kampanyaya başından itibaren destek veren Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer de katılacak.  

    Kınık ilçesinde 'Kınık Kaan Efe Gönüllüleri'nin SMA TİP1 hastası Kaan Efe Şanal'ın tedavi için gereken 3 milyon dolar için başlattığı bağış kampanyasında yüzde 96'ya ulaşıldı. Kınık Kaan Efe Gönüllüleri başta olmak üzere Kınık esnafı, iş insanları ve çok sayıda hayırsever Kaan Efe bebeğin tedavisi için gerekli olan paranın kalan kısmının toplanması için seferberlik başlattı. Yapılan bağışlar ile SMA TİP1 hastası Kaan Efe Şanal, kendisine umut olacak tedaviye bir adım daha yaklaştı. Kampanyanın yüzde 100'e ulaşması için bu akşam 22.00'da '@kaanefeyenefesol' (https://www.instagram.com/kaanefeyenefesol) instagram hesabından canlı yayın yapılacak. Son bağış yayını olması hedeflenen yayına kampanyaya başından itibaren destek olan Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer de katılacak. Kaan Efe'nin annesi Mehtap ve babası Barış Şanal ise hayırseverleri destek için canlı yayına katılmaya davet etti.

    KAMPANYAYA BÜYÜK DESTEK
    Öte yandan, 9 aydır devam eden bağış kampanyası kapsamında Kınık Kaan Efe Gönüllüleri'nden Fırat Tanır tarafından hazırlanan özel şarkı ve klipten de elde edilen gelir de Kaan Efe'nin valilik onaylı resmi hesabına aktarıldı. Kampanyaya şu ana kadar Kınık Kaan Efe Gönüllüleri'nin yanı sıra Hadise, Gülşen, İlyas Salman, Alişan, Aşkın Nur Yengi, Bülent Ersoy, Zerrin Özer, Işın Karaca, Niyazi Koyuncu, Müfit Can Saçıntı, Bedirhan Gökçe, Ece Erken, Buse Varol, Eylül Su Sapan, Fırat Çelik, Bahadır Tatlıöz, Koray Avcı, İsmail Türüt, Turgay Başyayla, Elif Avcı , Ece Seçkin gibi pek çok sanatçı, oyuncu ve sunucu Hakan Ural, haber spikeri Şebnem Sunar Küçük, sunucu ve haber spikeri Hilal Özdemir gibi çok sayıda ünlü isim paylaşımları ile destek oldu. Sanatçıların dışında Kınık Gönüllüleri ve diğer hayırseverler Kaan Efe klibine ve kampanyaya büyük destek verdi. Yardım kampanyasının kısa sürede tamamlanması ve Kaan Efe bebeğin sağlığına kavuşması bekleniyor.(DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow