hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Menemen'de kan bağışı kampanyası başlatılacak

    Menemende kan bağışı kampanyası başlatılacak
    expand

    Menemen'de kan bağışı kampanyası başlatılacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR, (DHA) - İZMİR'in Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Türk Kızılay Menemen Şubesi'nin olağan genel kurul toplantısına katıldı. Kızılay'ın önemine değinen Pehlivan, "Unutmayalım ki kan; acil değil, sürekli ihtiyaçtır.  Buradan yola çıkarak ilçemizin tüm dinamiklerinin de içinde bulunduğu geniş kapsamlı bir kan bağışı kampanyası başlatmayı planlıyoruz" dedi.

    Türk Kızılay Menemen Şubesi'nin olağan genel kurulu Menemen Ticaret Odası'nda gerçekleşti. Genel Kurula Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan'ın yanı sıra; İzmir Kızılay Şube Başkanı Kerem Fahri Baykalmış, siyasi parti temsilci ve yöneticileri,  kamu kurumlarının ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, muhtarlar ile Kızılay yönetici ve çalışanları katıldı.
    Mevcut Başkan Serkan Onur'un güven tazelediği genel kurulda konuşan Pehlivan, Kızılay ile iş birliği içinde olmaya devam edeceklerini belirtip, "Unutmayalım ki kan; acil değil, sürekli ihtiyaçtır. Buradan yola çıkarak ilçemizin tüm dinamiklerinin de içinde bulunduğu geniş kapsamlı bir kan bağışı kampanyası başlatmayı planlıyoruz. Bu kampanyamızı da en kısa sürede hayata geçireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Türk Kızılay Menemen Şubemizin Olağan Genel Kurulu'nun hayırlı olmasını diliyorum. Başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

    'KIZILAY MENEMEN ŞUBEMİZLE GÜZEL İŞ BİRLİKLERİNE İMZA ATTIK'
    Kızılay'a destek veren vatandaşlara teşekkür eden Pehlivan, "154 yıldır çalışmalarını gönüllülük esasıyla, ırk, din, dil gözetmeksizin sürdüren yapan bu güzide kuruluşumuzu, oldukça önemsiyoruz. Çünkü Kızılay; zor günlerin, zorda olanların dostudur. Yaralara merhem olan, anında yetişen bir hızırdır. Şifa dağıtan, yardım eden bir kurumdur. Geçtiğimiz yıl Menemen Belediyemiz olarak Kızılay Menemen Şubemizle güzel iş birliklerine imza attık. Önce Menemenimiz için de elzem olan Kan Alma Birimimizi Cumhuriyet Meydanı'nda hep birlikte açtık. Türk Kızılay İzmir Şube Başkanlığı ve hayırsever iş insanlarımızın katkılarıyla, Ramazan ayı boyunca her gün ilçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi 3 bin 500 vatandaşımıza iftarlık yemek dağıtımı gerçekleştirdik. Bu vesileyle Kızılayımıza destekte bulunan tüm hayırsever vatandaşlarımıza bir kez daha canı gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlarını kabul etsin. Önümüzdeki Ramazan ayında daha fazlasını yapma arzusu içinde olacağız" diye konuştu. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow