hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Emiralem Çilek Festivali'nde ikinci gün coşkusu

    Emiralem Çilek Festivalinde ikinci gün coşkusu
    expand

    Emiralem Çilek Festivali'nde ikinci gün coşkusu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR, (DHA)-İZMİR'in Menemen ilçesinde 12'ncisi bu yıl düzenlenen ve ünlü şarkıcı Gülben Ergen'in sahne aldığı Emiralem Çilek Festivali ikinci günde de renkli görüntülere sahne oldu. Yaklaşık 200 bin kişiyi bir araya getiren festivalde 4 bin ton çilek satışı gerçekleştirildiği bildirildi.

    Menemen Belediyesi, 'Çilek Tadında Festival' sloganıyla düzenlenen Emiralem Çilek Festivali, ikinci gününde de coşkulu kalabalığa ev sahipliği yaptı. Emiralem Mahallesi sokaklarına kurulan stantlarda üreticiler çilek ve çilekten elde ettikleri ürünlerin satışını yaptı. Festivale katılanların standlardan alışveriş yaparken bir yandan da festival alanında yapılan etkinliklerle keyifli vakit geçirdi.  İzmir ve Menemen halkının yoğun ilgi gösterdiği ve zaman zaman izdiham yaşanan festivalde üretici açılan stantlarda tüketiciyle aracısız buluşma imkanı buldu. Festival kapsamında 'En Güzel Çilek', 'En Güzel Çilekli Pasta' ve 3 kategori de 'En Güzel Tarla' Yarışması düzenlendi. Yarışmada dereceye girenlere ödüllerini Menemen Kaymakamı Fatih Yılmaz, Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Ali Rıza Bölük, İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev ve Belediye Meclis Üyesi Melih Damar verdi.

    GÜLBEN ERGEN COŞTURDU
    Festivalin ikinci gününde sahneye ünlü şarkıcı Gülben Ergen, kalabalığı coşturdu. Sevilen şarkılarını seslendiren Ergen'e alanı dolduran kalabalık bulundukları yerden dev bir koro gibi zaman zaman eşlik etti. Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, konser sonunda sanatçı Gülben Ergen ve konser alanını dolduran hayranlarıyla özçekim yaptı.
    Konserin sonunda konuşan Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, yaklaşık 200 bin kişiyi ağırlamaktan duyduğu mutluluğunu dile getirip, "Benim güzel Menemen Ailem. 12'nci Geleneksel Emiralem Çilek Festivalimizi hep birlikte başarıyla tamamladık. Üreticilerimiz yaklaşık 4 bin ton çilek satışı gerçekleştirdi. Hem esnafımızın hem üreticimizin hem de kıymetli misafirlerimizin yüzü güldü" dedi.
    (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow