hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ödemiş Ticaret Odası'ndan Ramazan yardımları

    Ödemiş Ticaret Odasından Ramazan yardımları
    expand

    Ödemiş Ticaret Odası'ndan Ramazan yardımları

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ÖDEMİŞ Ticaret Odası'nın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteğiyle her yıl gerçekleştirdiği Ramazan yardımları, bu sene de ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak için hazırlandı.
    Koronavirüs tedbirleri kapsamında "Evde Kal" çağrısına uyan ihtiyaç sahibi ailelere, Ramazan ayı vesilesiyle destekte bulunarak bu zor zamanlarda halkın yanında olmak adına Ödemiş Ticaret Odası'nın ve TOBB'un destekleri devam ediyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Eriş, "Son 1 senedir tüm dünyayı hem psikolojik hem de ekonomik alanda etkileyen covid-19 nedeniyle evlerimize kapanmak ve hayat alışkanlıklarımızı değiştirmek zorunda kaldık. Bir süre daha önlemlerimizi alarak bu süreci en sağlıklı şekilde atlatmaya çalışacağız. İş dünyası insanları olarak bizler de bu süreçte halkımıza ve ülkemize gerekli desteği sağlayarak zor günleri atlatmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu zor zamanları hep birlikte el ele vererek atlatacağımıza can-ı gönülden inanıyorum, inşallah en kısa sürede eski normal günlerimize geri döneriz" dedi.
    Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyelerinden Selçuk Bütün ve Metin Dursun da konuyla ilgili, halkın Ramazan ayını kutlayarak, TOBB aracılığı ile yapılan erzak yardımlarının ihtiyaç sahiplerine ulaşmasına vesile oldukları için mutlu olduklarını dile getirdi.

    İZMİR, DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow