hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Özel çocuklar, yeni yılı 'erken' karşıladı

    Özel çocuklar, yeni yılı erken karşıladı
    expand

    Özel çocuklar, yeni yılı 'erken' karşıladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR'in Ödemiş ilçesinde Engelsiz Yaşam Derneği, yeni yıla erken 'merhaba' dedi. Gelinlik giydirilen özel çocuklar, çalan müzikler eşliğinde yakınları ve protokol üyeleri ile dans edip, gönüllerince eğlendi.

    Ödemiş Engelsiz Yaşam Derneği, yeni yılı Ödemiş Belediyesi Nikah ve Düğün Salonu'nda düzenlenen eğlence ile karşıladı. Yılbaşı eğlencesine Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Mümin Sevgen, CHP'li Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, eşi Selma Eriş, siyasi parti temsilcileri, özel çocuklar ve ailelerinin yanı sıra davetliler katıldı.Gecede konuşan Ödemiş Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Hülya Tunç, "Böyle güzel bir ortamda, birlik ve beraberlik içinde olduğumuz için çok mutluyum. Acısı ve tatlısıyla 2019 yılını geri de bırakıyoruz. 2020 yılının engelli vatandaşlarımıza daha huzurlu bir hayat getirmesini ve bütün insanlık için engelsiz bir dünya umuduyla hayatın onlara hep sevinç, mutluluk ve kolaylıklar getirmesini diliyorum" dedi.

    ÖZEL ÇOCUKLARA GELİNLİK GİYDİRİLDİ

    Konuşmaların ardından Ödemiş Engelsiz Yaşam Derneği tarafından yılbaşı eğlencesine, gelinlik giydirilerek getirilen özel çocuklar, orkestranın çaldığı müzikler eşiğinde eğlendi. Özel çocuklar, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş ve Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Mümin Sevgen ve yakınları ile dans ederek, yeni erken karşıladı. Gecede, özel çocuklar ve Dernek Başkanı Hülya Tunç ile birlikte yeni yıl pastasını kesti. Kesilen pastayı Dernek Başkanı Tunç ve başkan yardımcısı Figen Keskiner özel çocuklara ikram etti. Ödemiş Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Hülya Tunç,  geceye destek veren orkestraya (Orkestra Bizden) teşekkür plaketi takdim etti.

    Yüksel BALCI / ÖDEMİŞ (İzmir), (DHA)

    FOTOĞRAF

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow