hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Love Erdoğan' görselini 2 defa kaldırttığı ileri sürülen Selçuk Belediye Başkanı'na tepki

    Love Erdoğan görselini 2 defa kaldırttığı ileri sürülen Selçuk Belediye Başkanına tepki
    expand

    'Love Erdoğan' görselini 2 defa kaldırttığı ileri sürülen Selçuk Belediye Başkanı'na tepki

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu, ABD'de FETÖ üyelerinin 'Stop Erdoğan' reklamlarına karşılık, ilçenin muhtelif yerlerine yerleştirilen 'Love Erdoğan' görsellerini ikinci defa kaldırttığını ileri sürdüğü Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'e tepki gösterip, "Milletimizle beraber Cumhurbaşkanımızı arkasında durmaya devam edeceğiz" dedi.

    AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, "'ABD'nin New York şehrindeki Times Meydanı'ndaki reklam panolarına FETÖ'cüler tarafından 'Stop Erdoğan' yazılarının asılmasından sonra Türkiye’nin her bölgesinde olduğu gibi Selçuk ilçemizin birçok yerine 'Love Erdoğan' görselleri astık. FETÖ’cülere karşı yapılan bu görsellerimizin Selçuk Belediyesi tarafından kaldırılmış olması FETÖ ile mücadelemize engel olmaktadır" dedi.

    Dün gece yoğun mesai ile ilçenin belirli yerlerine tekrar astıkları 'Love Erdoğan' görsellerinin panolardan Selçuk Belediyesi tarafından ikinci kez kaldırıldığına dikkati çeken Girbiyanoğlu, "Buradan Selçuk Belediye Başkanı Sayın Filiz Ceritoğlu Sengel'e seslenmek istiyorum. 19 yıldır Cumhurbaşkanımızın arkasında duran milletimizle beraber, bizler de aynı şekilde durmaya sonuna kadar devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımıza sevgimizi belirttiğimiz bu görselleri Selçuk Meydanları'nda kaldırmak ancak cesedimizi çiğnemekle mümkün olur. Milletimizin üzerine bombalar yağdıran, 15 Temmuz işgal girişimini gerçekleştiren ve ABD’de bunu küstahça sergilemeye devam eden FETÖ’cülere karşı mücadelemiz her platformda büyük kararlılıkla devam edecektir. Cumhurbaşkanımızın adının geçtiği, görselinin olduğu panoları kaldırmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir" dedi.

    İZMİR, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow