hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tire Belediyesi can dostları için yeni barınak kurdu

    Tire Belediyesi can dostları için yeni barınak kurdu
    expand

    Tire Belediyesi can dostları için yeni barınak kurdu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yiğit SOYLU/TİRE (İzmir), (DHA)- İZMİR’in Tire ilçesinde 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamındaki etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, Veteriner İşleri Müdürlüğü’nü kurduklarını belirterek  "Barınağı da verimli ve işlevsel bir hale getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz" dedi.
    4 Ekim Hayvanları korumu günü nedeniyle Tire Hayvan Barınağı'nda bir program düzenlendi. Programa,Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, Emniyet Müdürü Özgür Dinç, Tire Ticaret Odası Başkanı Mehmet Delikanlı, Tire Süt Kooperatifi Başkanı Osman Öztürk, Tire Belediyesi Meclis üyeleri, Tire Doğal Yaşamı ve Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Suna Puğ ve Kimsesiz Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği KİHAYKO Tire temsilcisi Seher Kul, CHP Tire İlçe Başkanı Nejat Bozkurt, İYİ Parti Tire İlçe Başkanı Yüksel Şenyurt, Veteriner Klinikleri ve öğrenciler de katıldı. Duran ve beraberindekiler barınağı gezdi. Gezinin ardından Başkan Duran ve katılımcılar  öğrencilere hediye takdim etti. Programda KİHAYKO Tire temsilcisi Seher Kul, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’a başarılı çalışmalarından dolayı çiçek ve plaket takdimi yaptı.
    ‘BU GÜZEL BARINAĞI DA VERİMİ VE İŞLEVSEL BİR HALE GETİRMENİN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ’
    Programda 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü ile ilgili olarak konuşan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, "Bugün 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde yenilediğimiz geçici hayvan bakım evinde sizlerle buluşmaktan mutluluk duyuyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren medeni toplumların hayvanlara göstermiş olduğu saygıdan yola çıkarak bu istikamette güzel işler başardığımızı düşünüyoruz. Şu an içinde bulunduğumuz barınakta önceki dönemlerde aranılan kriterlere uygun değildi. Biz göreve gelir gelmez Veteriner İşleri Müdürlüğü’nü kurarak başta hayvan barınağımız olmak üzere her alanda yapmamız gerekenleri hayata geçirmenin ve bu güzel barınağı da verimli ve işlevsel bir hale getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu vesileyle bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan tüm hayvan severlere, kıymetli dostlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki günlerde dile getirilen ihtiyaçlar ve talepleri hep birlikte yerine getireceğimize buradan hepinize ilanen duyuruyoruz’ İfadelerini kullandı. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow