hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Torbalı'yı ziyaret eden AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli: İzmir metropolündeki pis koku, buraya kadar gelmiş

    Torbalıyı ziyaret eden AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli: İzmir metropolündeki pis koku, buraya kadar gelmiş
    expand

    Torbalı'yı ziyaret eden AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli: İzmir metropolündeki pis koku, buraya kadar gelmiş

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR, (DHA)-AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Torbalı'daki ziyaretleri kapsamında CHP'li Torbalı Belediyesi'ni eleştirip, "Bu kadarını biz de tahmin edemiyorduk ama İzmir metropolündeki pis koku, buraya kadar gelmiş" dedi.

    AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, partisinin İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ve partililerle, 'Karınca Modeli' alan çalışması kapsamında Torbalı ilçesinde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi, kırsal mahalleleri ziyaret edip vatandaşların sorunlarını dinledi. Sürekli, burada yaptığı açıklamada Torbalı'nın 3 yılda harabeye döndüğünü söyledi. Sürekli, "Bu kadarını biz de tahmin edemiyorduk ama İzmir metropolündeki pis koku, buraya kadar gelmiş. Torbalı Belediyesi CHP'nin idaresine geçtiğinden bu yana sadece krizlerle ve şikayetlerle anılıyor. Hükümetimizin yatırımları ve bu ilçenin evladı, buraya kendisini adamış olan vekilimiz Atilla Kaya'nın katkılarının ekmeğini yiyen bir yerel idare var. Kendilerinin bir dikili ağaçları olmadığı gibi, temel hizmetlerde de 'vakalar' diye konuştu.
    AK Parti yönetimindeki bir önceki dönemde 300'ün üzerinde eser ve projenin hayata geçirildiğini belirten Sürekli, "Torbalı bizim dönemimizde belediyecilik anlamında altın dönemini yaşadı. CHP'li yerel idare ise bizim izimizi silmek, yaptıklarımızı unutturmak adına, o eserleri yok etmeyi seçti. Bu seçimi yapanlar, bu ilçe için kendileri bir şey üretti mi? Hayır. Kendi dertlerine düşüp, ilçeyi kaderine terk ettiler. Onlar gelmeden önce belediye binası hazırdı, küçük tadilatlarla geçebilirlerdi, geçmediler. Bizim dönemimizdeki sosyal market uygulaması artık yok. Öğrencilere verdiğimiz bursları kestiler. Bizim birebir dokunduğumuz 60 mahalleyi öksüz ve yetim bırakmayı göze aldılar. İzin vermeyiz. CHP, bizim izlerimi silmek isterken, asıl cezayı Torbalı halkına kesiyor. Ama, biz tabi ki durmuyoruz. Muhalefetimizi de yapıyoruz, hizmetimi de üretiyoruz. En büyük ihtiyaç olan devlet hastanesini 5 yıl önce yaptık ve bugün parmakla gösteriliyor. Sanayi ve tarımla birlikte nüfusu da gelişen Torbalı'nın öngörülü bir şekilde planlanması gerekiyor. Bunu da yine biz yapacağız. Harabeye çevirdikleri her yeri ve Torbalı'yı yine biz ayağa kaldıracağız" diye konuştu.

    KIRSAL MAHALLELERE ZİYARET
    Torbalı'da kırsal Karakızlar, Karaot, Bozköy, Çakırbeyli ve Dağtekke mahallerini de gezip, vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinleyen Sürekli, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 16 Nisan 2017 tarihinde, PKK'lı teröristler tarafından askeri araca düzenlenen roketatarlı saldırıda şehit düşen Harun Şenözüar'ın Karaot Mahallesi'ndeki ailesi de ziyaret etti.(DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow