hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Andırın Kaymakamı Emeç, göreve başladı

    Andırın Kaymakamı Emeç, göreve başladı
    expand

    Andırın Kaymakamı Emeç, göreve başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İskender ZENGİN/ANDIRIN(Kahramanmaraş), (DHA)- TUNCELİ'nin Hozat ilçesinden Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesine atanan Kaymakam Cuma Emeç görevine başladı.

    İlçeye gelerek görevine başlayan Andırın Kaymakamı Cuma Emeç, 1984 Hatay doğumlu. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olduktan sonra Maliye Bakanlığı'nda muhasebe denetmenliği yapan Emeç, 2009'da İçişleri Bakanlığı'nın açmış olduğu Kaymakam Adaylığı Sınavını  kazanarak 2010'da Hatay Kaymakam Adayı olarak kaymakamlık görevine başladı. Hatay Kumlu, Kütahya Domaniç ve Karaman Sarıveliler ilçelerinde kaymakam vekilliği görevlerinde bulunup Gaziantep Nizip Kaymakam Refikliği stajını, Zonguldak Çaycuma ve Zonguldak Gökçebey'de mülkiye müfettişi refakatinde teftiş stajlarını tamamlayan Cuma Emeç, ABD Virginia Tech Üniversitesi'nde 1 yıl süreyle dil eğitimi, ABD'nin kültürü, kurumsal işleyişi ve yönetimi hakkında eğitim aldı.

    Sırasıyla Ordu Gülyalı, Yozgat Çekerek, Gaziantep Araban, Malatya Arguvan ve Sivas Kangal Kaymakamlığı yaptı. 2 çocuk babası Cuma Emeç, Tunceli Hozat Kaymakamı olarak görev yaparken Andırın Kaymakamlığı'na atandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow