hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Andırın'ın sonbaharına hayran kaldılar

    Andırının sonbaharına hayran kaldılar
    expand

    Andırın'ın sonbaharına hayran kaldılar

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İskender ZENGİN/ANDIRIN(Kahramanmaraş), (DHA)- ADANA'dan Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde gelen 150 kişilik grup, kentin sonbahar renklerine hayran kaldı.

    Kendine özgü doğal yapısı, zengin florası, endemik bitki türleri, kanyonları, ormanları ve şelaleleriyle her mevsim ziyaretçilerin ilgisini çeken Andırın, Adana'dan gelen doğaseverleri ağırladı. Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan'ın da eşlik ettiği 150 kişilik grup, Akifiye Mahallesi ve Fındıklıdere Vadisi'nde doğa yürüyüşü yaptı. Sonbaharın eşsiz renklerine hayran kalan doğaseverler, bol bol fotoğraf çektirdi.

    Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan, şehrin her mevsim farklı bir güzelliğe büründüğünü ancak sonbaharın ayrı bir güzelliği olduğunu söyledi. Doğan, "İlçemiz eşsiz güzellikleri barındıran bir bölge. Kaleleri, şelaleleri, akarsuları, ve tabiatı ile muhteşem bir görsel şölen sunmaktadır. İlçemize birçok ilden doğasever geliyor ve adeta büyüleniyor. Bu hafta da Adana ilimizden 150 doğaseveri ağırladık ve doğa yürüyüşlerine katıldık. Çok nezih bir ortamda İlçemizi tanımış oldular, tüm doğa severleri ilçemize bekliyoruz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow