hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Balcıoğlu, olimpiyat şampiyonu Duru Özer'i ödüllendirildi

    Balcıoğlu, olimpiyat şampiyonu Duru Özeri ödüllendirildi
    expand

    Balcıoğlu, olimpiyat şampiyonu Duru Özer'i ödüllendirildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- ANTALYA'da düzenlenen Avrupa Kızlar Bilgisayar Olimpiyatı'nda şampiyon olarak altın madalya kazanan 11'inci sınıf öğrencisi Duru Özer, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Şahin Balcıoğlu tarafından tabletle ödüllendirildi.

    Kahramanmaraş TOBB Fen Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi olan Duru Özer, ABD'den Japonya'ya 45 ülkeden 164 kız öğrencinin katıldığı Avrupa Kızlar Bilgisayar Olimpiyatı'nın şampiyonu oldu. Altın madalyasını Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın elinden olan Özer'i bugün de KMTSO Başkanı Şahin Balcıoğlu misafir etti.

    Balcıoğlu, Duru Özer'i başarısıyla kendilerini ve Kahramanmaraş'ı gururlandırdığını söyledi. Özer'i tebrik eden Başkan Balcıoğlu, "Duru bizi çok mutlu etti. Çünkü daha önce burada konu ettiğimiz kodlama okulumuzun da öğrencisi Duru, orada da bir başarısı var. Bizi Duru'yu tebrik etmek, kutlamak ve hem de bu başarısını hatırlatacak bir ödü vermek için kendini davet ettik. Yüzümüzü güldürdüğü için, başarısıyla bizleri mutlu ettiği ve gururlandırdığı için şahsım, yönetim kurulum ve iş dünyası adına Duru'ya çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca Eğitimde bu kardeşlerimizin önünü açtıkları için, fırsat yaratıp arkadaşlarında durarak destek oldukları için okul müdürümüze ve hocalarımıza da teşekkür ediyorum" diye konuştu.

    Şahin Balcıoğlu daha sonra Duru Özer'e tablet etti. Duru Özer ise 164 kişinin arasından şampiyon olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtirken, KMTSO Başkanı Şahin Balcıoğlu'na da teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow