hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başsavcı Yazıcı, Kadınlar Günü'nde personeline tatlı ikram etti

    Başsavcı Yazıcı, Kadınlar Gününde personeline tatlı ikram etti
    expand

    Başsavcı Yazıcı, Kadınlar Günü'nde personeline tatlı ikram etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle adalet sarayındaki kadın hakim, savcı, avukat ve personele tatlı ikram edip, günlerini kutladı.
    8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı, beraberinde Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri Osman Gögebakan ve Mustafa Yeşil ile birlikte Kahramanmaraş Adalet Sarayı'nda görev yapan kadın çalışanları tek tek ziyaret etti. Yazıcı ve beraberindekiler ziyarette, çalışanlara tatlı ikram edip 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.
    Başsavcı İlker Yazıcı; pandemi döneminde hakimlerimiz, cumhuriyet savcısı, avukat ve personelin sağlığının korunmasına dair her türlü tedbiri alıp titizlikle uyguladıklarını, ziyaretlerde de buna dikkat ettiklerini söyledi. Yazıcı, "Böylesi özel günlerde adliye çalışanlarımızı hatırlayarak moral ve motivasyonlarını artırmak adına gerçekleştirdiğimiz birçok etkinliğe Covid-19 salgını sebebiyle ara vermek zorunda kalmıştık, bu gün her türlü hijyen tedbirini alarak adliye çalışanlarımız ve vatandaşlarımıza küçük bir ikram gerçekleştirdik,  bu vesileyle en büyük emeği topluma faydalı insan yetiştirmek olan başta annelerimiz olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü bir kez daha tebrik eder, bu gün vesilesiyle kadına yönelik şiddetin ve her türlü olumsuz davranışın son bulduğu toplumsal huzur ortamının gerçekleşmesini dilerim" diye konuştu.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow