hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kahramanmaraş'ta 240 öğrenciyi bot ve mont yardımı

    Kahramanmaraşta 240 öğrenciyi bot ve mont yardımı
    expand

    Kahramanmaraş'ta 240 öğrenciyi bot ve mont yardımı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ömer KOÇ/GÖKSUN(Kahramanmaraş), (DHA)- ARAŞTIRMACI Yazar Nuray Karpuzcu, hayırsever iş insanı Ekrem Özyılmaz'ın desteğiyle Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesindeki İmam Hatip Ortaokulu'nda okuyan ihtiyaç sahibi 240 öğrenciye bot ve mont yardımı yaptı.

    Göksun İmam Hatip Ortaokulu'na gönderilen bot ve montlar, öğretmenler tarafından öğrencilere giydirildi. Kışın ortasında yapılan yardımla öğrencilerin yüzü güldü.

    Okul Müdürü Recep Koç, yardımlarından dolayı Nuray Karpuzcu'ya teşekkür ederek, "Okulumuzda ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz var. Okul yönetimi olarak ihtiyaç listemizi oluşturduk. İstanbul da yaşayan ve aslen Kahramanmaraş Göksunlu araştırmacı yazar ve doğal yaşam koçu Nuray Karpuzcu hanıma ulaştık. Nuray hanım bize içtenlikle yaklaştı. Kısa sürede tüm taleplerimizi yerine getirdi. Yarıyıl tatili bitmeden ihtiyacımız olan ayakkabı ve kabanları kargo ile bize ulaştırdı. Bizde burada hayırseverlerimiz adına öğrencilerimize takdim ettik. Okul Aile Birliği Başkanımız Arzu Demir ile birlikte hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow