hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kahramanmaraş Valisi Coşkun görevine başladı

    Kahramanmaraş Valisi Coşkun görevine başladı
    expand

    Kahramanmaraş Valisi Coşkun görevine başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- OSMANİYE Valisiyken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı kararnameyle Kahramanmaraş'a atanan Ömer Faruk Coşkun kente gelerek görevine başladı.

    Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, valilik  bahçesinde vali yardımcıları, kaymakamlar tarafından karşılandı. Daha sonra makamına geçen Coşkun, Kahramanmaraş’a vali olarak hizmet edecek olmanın onur ve mutluluğunu yaşadığını belirtti. Osmaniye’de 3 yıl görev yapıktan sonra Kurtuluş Savaşı'nın en büyük kahramanlarından Sütçü İmam’ın torunlarına hizmet edecek olmanın heyecanı içerisinde olduğunu kaydeden Vali Ömer Faruk Coşkun şunları söyledi:

    "Görevimiz süresince bizlere düşen ilk ve en önemli görev kuşkusuz 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' ilkesiyle ilimizin başta yatırım potansiyeli olmak üzere sahip olduğu tüm zenginliklerini en iyi şekilde değerlendirmek, halkımızın refah, huzur, mutluluk ve güvenliğini pekiştirmek olacaktır. Bu hedeflere ulaşmak için mesai arkadaşlarımla birlikte üstün görev anlayışı içinde en doğru, akılcı, etkin ve verimli bir şekilde mesai mefhumu gözetmeksizin hizmet etme azmi ve gayreti içinde olacağımızın bilinmesini isterim.

    Bu çalışmalarımız sırasında siz değerli hemşerilerim başta olmak üzere milletvekillerimizin, tüm siyasi parti temsilcilerimizin, özel sektör, kamu kurum ve kuruluşlarının, oda ve meslek kuruluşlarının, toplumun diğer bütün kesimlerinin ve kamuoyu adına denetim ve bilgilendirme görevi üstlenen saygıdeğer basın mensuplarımızın son derece hayati öneme haiz desteklerini, katkılarını, tecrübe ve bilgilerini esirgemeyeceklerine yürekten inanıyorum."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow