hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kahramanmaraş'ta, kurban satış ve kesim yerleri belirlendi

    Kahramanmaraşta, kurban satış ve kesim yerleri belirlendi
    expand

    Kahramanmaraş'ta, kurban satış ve kesim yerleri belirlendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAHRAMANMARAŞ,(DHA) - KAHRAMANMARAŞ Büyükşehir Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı dolayısı ile kurban satış, kesim yerleri ve kesim ücretleri ve Canlı Hayvan Borsası padok kiraları belli oldu.
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, “Canlı Hayvan Borsamızda A bölümü padoklar 40 adet olup, büyükbaş hayvan satışlarımız için ayrılmıştır. Her padokta 12 büyükbaş hayvan satışa sunulabilecek kapasitede olup kira bedeli 550 TL’dir. B padok ise yine 40 adet bölümden oluşup, küçükbaş hayvanların satışı için ayrılmıştır. Bu bölümde ise 1440 küçükbaş hayvan satışı yapılabilecek olup kira bedeli 550 TL’dir. C padok ise serbest bölüm olup, burada vatandaşlar kendi satış stantlarını açabileceklerdir ve 1000 adet küçükbaş hayvan satışı yapılabilecek kapasitede olup kira bedeli 300 TL’dir. Öte yandan kentte kurban satış yerlerinin üç adet belirlenmiş olup,  Canlı Hayvan Borsamız haricinde bir adet Dulkadiroğlu İlçemize bir adette Onikişubat ilçemizde satış yerleri belirlenmişti. Dulkadiroğlu İlçemizde Yavuz Selim Mahallesi’nde Küçük Sanayi Sitesi üst kısmından geçen Kuzey Çevre Yolu bağlantısı Mado Tesisleri girişinde yapılacaktır'' denildi.
    Onikişubat İlçesinde ise, Hasancıklı Mahallesi Kayseri Yolu altında (Hasancıklı Köprüsü yanında) kurban satışları yapılacağı belirtilen açıklamada, Kurban kesim yerleri ve ücretlerine ilişkin bilgilendirme yapıldı.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow