İş makinesiyle izinsiz kazı yapanlar suçüstü yakalandı

İş makinesiyle izinsiz kazı yapanlar suçüstü yakalandı
expand

İş makinesiyle izinsiz kazı yapanlar suçüstü yakalandı

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Volkan KARABAĞ / KARS, (DHA)-KARS’ın Sarıkamış ilçesinde iş makinesiyle izinsiz kazı yapan 7 kişi suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.
         Kars İI Jandarma Komutanlığı, sorumluluk alanında devriye gezerken iş makinesiyle izinsiz kazı yapan 7 şüpheli şahıs suçüstü yakaladı. Yapılan aramada, biri kepçe, diğeri kamyon 2 adet iş makinesi, 1 adet otomobil ve kazıda kullanılan çok sayıda malzemeye el koydu. Gözaltına alınan şahıslar ifadelerinin alınması için karakola götürüldü. Şahısların ifadeleri tamamlandıktan sonra adli makamlara teslim edilecek.
         Kars Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, “Kars İl Jandarma Komutanlığı, asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında faaliyetlerine kesintisiz olarak devam etmektedir" denildi.

FOTOĞRAF

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow