hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kastamonu'da eğlence mekanında silahlı kavga: 2 yaralı

    Kastamonuda eğlence mekanında silahlı kavga: 2 yaralı
    expand

    Kastamonu'da eğlence mekanında silahlı kavga: 2 yaralı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet SALMAN/ CİDE (Kastamonu), (DHA)- KASTAMONU'nun Cide ilçesinde, eğlence mekanına gelen baba T.D. ve oğlu M.D. mekanın işletmecileri B.E. ve İ.E.'yi tabancayla yaraladı. 
    Olay, iki gün önce bir eğlence mekanında meydana geldi. T.D. ve oğlu M.D., gece saatlerinde geldikleri eğlence mekanında, mekan sahipleriyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle T.D. ve oğlu M.D., yanlarında getirdikleri tabancaları çıkartarak mekan sahiplerine doğrulttular. Tabancayı eliyle tutmaya çalışan mekan sahiplerinden B.E., tabancanın ateş almasıyla yaralandı. Sonrasında T.D.'nin oğlu M.D. de tabancasını çıkararak araya girmeye çalışan işletmenin diğer ortağı ve B.E.'nin kardeşi İ.E.'ye ateş etti. Olayda B.E.'nin ayağı ve kaburgasına iki mermi, İ.E.'nin de ayaklarına dört mermi isabet etti. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralanan B.E. ve İ.E. Kastamonu Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların hayatı tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
    'ARAMIZDA BİR HUSUMET YOKTU'
    Kendilerine ateş edenlerle aralarında herhangi bir husumet olmadığını belirten mekan işletmecisi B.E., "Önceki gece T.D., ve oğlu M.D. sahilde bulunan işletmemizin önüne araçlarıyla geldiler. Burada yüksek sesle müzik dinlemeye başladılar. Bende dışarı çıkarak onları içeri davet ettim. İçeride otururken nedensiz şekilde tartışma başlatarak, silah çektiler. Ben silahı tutmak isterken ateş aldı. T.D.'nin oğlu M.D'de silah çıkarıp kardeşim İ.E'ye ateş etmeye başladı. Bunu neden yaptıklarını bilmiyoruz. Aramızda bir husumet yoktu" dedi.
    Olay sonrası kaçan T.D, ve oğlu M.D, bugün Cide Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek teslim oldular. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow