hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Büyükkılıç, Elazığ'da incelemelerde bulundu

    Başkan Büyükkılıç, Elazığda incelemelerde bulundu
    expand

    Başkan Büyükkılıç, Elazığ'da incelemelerde bulundu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Elazığ’daki deprem bölgesinde yaptığı incelemeler sırasında yapılan çalışmaları anlattı
    Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman ve Bayar Özsoy, KASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir, Çevre ve Şehircilik Kayseri İl Müdürü Sibel Livdumlu, Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Altuntuğ, Fen İşleri Daire Başkanı Ali Hasdal ve Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı Hakkı Alp ile birlikte Elazığ’a giderek incelemelerde bulundu. Ağır hasarlı olduğu için yıkımı devam eden binaların bulunduğu bölgelerde incelemeler yapan Başkan Memduh Büyükkılıç, çevredeki esnaf ve vatandaşlarla da görüştü.
    Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri İtfaiyesi, AFAD ve Kızılay ekipleri ile çadırlar bölgesini de ziyaret etti. Deprem sonrası tüm illerin anında ekiplerini sevk ederek Elazığ’da çalıştığını vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, “Bu yarayı sarmak için birlik beraberlik anlayışı içinde görev yapıyorlar. Bakanlarımız da halen burada. Vatandaşlarımız devletimizin sıcaklığını gördüler ve bir güven söz konusu. Elazığ’da yaraların sarıldığını görmek bizleri sevindiriyor” dedi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow