hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Büyükkılıç'dan değerlendirme toplantısı

    Başkan Büyükkılıçdan değerlendirme toplantısı
    expand

    Başkan Büyükkılıç'dan değerlendirme toplantısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İmar A.Ş. ve Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı tarafından sürdürülen projelerle ilgili değerlendirme toplantısı yaptı.
    Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş. Genel Müdürü Serdar Altuntuğ ve Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı Hakkı Alp’den çalışmalarıyla ilgili brifingler aldı. Başkan Memduh Büyükkılıç, iki birimin birlikte sürdürdüğü Beydeğirmeni ve Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin geldiği noktayla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Burada yer alacak olan üreticilere proje ve taşınma desteği vereceğiz. Beydeğirmeni Projesi şehrimiz için çok önemli bir proje. Burada yer almak isteyenlerin geç kaldım diyebileceği bir proje. Projeye hız vereceğiz ve belli bir sürede tesisini yapmayan kişilerden arsaların geri iadesini de sağlayacağız” dedi.
    Başkan Büyükkılıç, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili de açıklamalarda bulundu. Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ikinci etap için ihale hazırlıklarının tamamlandığını ifade eden Başkan Büyükkılıç, “Buradaki 6 bloğun ihalesini kısa zamanda yapacağız. Ayrıca yeni kentsel dönüşüm alanları da söz konusu. Cami Kebir bölgesinde TOKİ ile işbirliği içinde yapacağımız projenin startını verdik. Şu an gerekli tespitler yapılıyor. Rezerv alanların hayata geçirilmesiyle çalışmalar hız kazanacak” diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow