hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Büyükkılıç'ın bayrak hassasiyeti

    Başkan Büyükkılıçın bayrak hassasiyeti
    expand

    Başkan Büyükkılıç'ın bayrak hassasiyeti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ilçe ziyareti dönüşü, bir evin çatısında gördüğü bayrağı yenisi ile değiştirdi. Başkan Büyükkılıç, "Şanlı bayrağımızı yıpranmış, soluk dalgalandırmak bizlere yakışmaz" dedi.
    Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Felahiye programını tamamlayıp Kayseri’ye dönerken Mehmet Sağır isimli vatandaşın evinde yıpranmış, eski Türk bayrağını gördü. Hemen aracını durdurup evi ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, ay yıldızlı Türk Bayrağı’nı yenisiyle değiştirdi.
    Bağımsızlığın ve hürriyetin nişanesi olan şanlı Türk Bayrağı’nın Türk milleti için daima göklerde en güzel haliyle dalgalanması gerektiğini vurgulayan Başkan Büyükkılıç, "Felahiye’den dönerken, vatandaşımızın damında dalgalanan Türk Bayrağımızı gördüm. Milletimizin kalbine kök salmış bu değerimizin yıpranmış bir şekilde dalgalanmasına asla müsaade etmeyiz. Hemen gereğini yaptık. Ay Yıldızlı Türk Bayrağının, vatanının, milletinin, devletinin ve bu devleti en iyi şekilde temsil edenin her zaman yanında olacağız. Şanlı bayrağımızı yıpranmış, soluk dalgalandırmak bizlere yakışmazdı. Şanlı Türk bayrağımız uğrunda can vermeyi göze aldığımız bir değerdir" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow