hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Çolakbayrakdar, öğrencilerle buluştu

    Başkan Çolakbayrakdar, öğrencilerle buluştu
    expand

    Başkan Çolakbayrakdar, öğrencilerle buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - KOCASİNAN Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Behice Yazgan Kız Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle bir araya geldi.  
    Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ın Behice Yazgan Kız Anadolu Lisesi ziyaretine Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk, Belediye Başkan Yardımcısı İlyas Yıldırım ile ilgili birim müdürleri eşlik etti. Başkan Çolakbayrakdar, öğrencilerle bir araya gelerek, sohbet etti. Öğrencilere seslenen Başkan Çolakbayrakdar, "Allah hepinize zihin açıklığı versin. İnşallah bu imkanları iyi değerlendirip, sizleri mutlu edecek meslek sahibi olursunuz. Umarım hepiniz hedeflerinize ulaşırsınız. Allah muvaffak etsin. Bizler de desteklerimizi artırarak her zaman olduğu gibi bundan sonra da sizlerin yanında olacağız" dedi.
    Başkan Çolakbayrakdar, öğrencilere kendilerini mutlu edecek hedefler belirlemeleri gerektiğini ifade ederek, "Fedakarlık gösterip, çalışıp, gayret ettikten sonra sizi mutlu edecek hedeflere ulaşırsınız. Her biriniz; aileniz, ilçemiz, şehrimiz ve ülkemiz için değerlisiniz. Bu değerin farkında olup, donanımlı bireyler olarak kendinizi yetiştirmelisiniz. Çünkü ülkemizin sizlere çok ihtiyacı var. Hepinize başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow