hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Gülsoy'dan yerli otomobil değerlendirmesi

    Başkan Gülsoydan yerli otomobil değerlendirmesi
    expand

    Başkan Gülsoy'dan yerli otomobil değerlendirmesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, Türkiye'de üretilecek yerli otomobil ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Ülkemiz için son derece kıymetli gördüğüm yerli ve milli otomobilimizin bir dünya markası olacağına inanıyorum" dedi.
    Gebze'de dün tanıtımı yapılan yerli otomobille ilgili değerlendirmede bulunan KTO Başkanı Ömer Gülsoy, yerli otomobilin ülke için önemli bir adım olduğunu söyledi. Gülsoyilk yerli otomobilin lansmanına katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. İki yıl önce çıkılan yolda bugün gelinen noktanın, tüm yüzleri güldürdüğünü ifade eden Başkan Gülsoy, “2017 TOBB Genel Kurulu’nda Sayın Cumhurbaşkanımızın birlik başkanımıza yerli otomobil konusunda yaptığı çağrı cevap buldu. O gün ‘elimizi taşın altına koymaya hazırız’ diyerek bu konudaki hassasiyetini dile getiren kıymetli hemşehrimiz Rifat Hisarcıklıoğlu, başardığı tüm diğer işlerde olduğu gibi bu projeye inandı ve Türk özel sektörüyle harekete geçti. Cumhurbaşkanımız inandı, başkanımız inandı, iş dünyası inandı ve en önemlisi milletimiz inandı. Bugün gerçekleşen törende, salondaki herkes, ortak gurura şahit oldu” diye konuştu.
    Gebze’de gerçekleşen lansman sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve kabine üyelerinin yer aldığı kalabalık bir heyet, Kayseri’nin yöresel ürünlerinin yer aldığı sofraya konuk oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kayseri lezzetlerinden ikram edildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow