hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Yalçın'dan çiftçilere ziyaret

    Başkan Yalçından çiftçilere ziyaret
    expand

    Başkan Yalçın'dan çiftçilere ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA)- TALAS Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, kırsal mahallelerde ekin biçen çiftçileri ziyaret ederek ‘bereketli olsun’ temennisinde bulundu.
    Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Başakpınar, Kuruköprü ve Çatakdere’de hasat yapan çiftçileri tarlada ziyaret etti. Çiftçilere 'bereketli olsun' temennisinde bulunan Başkan Yalçın, pandemi sürecinde tarım ve hayvancılığın ne kadar önemli olduğunun bir kez daha ortaya çıktığına vurgu yaptı. Başkan Yalçın, biçerdövere binerek ekin biçimine eşlik etti. Çiftçilerle sohbet eden Başkan Yalçın, "Allah kolaylık versin, bu sıcağın altında çalışıyorsunuz. Bir yılın emeğini hasat ediyorsunuz. Rabbim bereketli kılsın" dedi.  
    Başkan Yalçın'ın ziyareti için mutlu oldukların belirten çiftçiler ise, "Bizim için moral oldu. Başkanımızın ilk günden beri bizler için çok önemli çalışmalar yapıyor. Tarım aletleri ve tohum desteğinin ardından şimdi de tarlaya gelerek bu konudaki samimiyetini bir kez daha ortaya koydu. Kendisine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow