hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Büyükşehir'de, Erciyes planlama toplantısı

    Büyükşehirde, Erciyes planlama toplantısı
    expand

    Büyükşehir'de, Erciyes planlama toplantısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığında Erciyes Kayak merkezi için sezon planlama toplantısı yapıldı.
    Büyükşehir Belediyesi’nde yapılan planlama toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı  Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili bürokratları, İl Jandarma Komutanlığı, Erciyes A.Ş., Karayolları, İl Sağlık Müdürlüğü ve AFAD yöneticileri katıldı. Toplantıda sezon boyunca herhangi bir sorun yaşanmaması için alınabilecek tedbirlerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
    Erciyes’in uluslararası standartlarda ve her geçen gün daha da takdir toplayan dünyanın en önemli kayak merkezlerinden birisi olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Güvenlik, temizlik, alt yapı ve sağlık açısından en iyi hizmeti verebilmek için dayanışma içinde çalışıyoruz. Uyum kültürünün en güzel örneklerinden birisini yaşıyoruz” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow