hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Develi Belediyesinden 'atık' uyarısı

    Develi Belediyesinden atık uyarısı
    expand

    Develi Belediyesinden 'atık' uyarısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA)- DEVELİ Belediyesinden yapılan açıklamada, çöp kenarlarına bırakılan hafriyat ve bahçe atıklarından dolayı sorun yaşandığı belirtilerek, vatandaşların bu konuda dikkatli olması konusunda uyarıda bulunuldu.
    Develi Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, ilçe merkezinde ve kırsal mahallelerde bulunan çöp konteynerlerinin amaç dışı kullanılmasından dolayı temizlik ekiplerinin işlerinin aksadığı ve çöp kamyonlarının zarar gördüğü belirtilerek, şöyle denildi:
    "Evsel atık dışında bahçe atığı, hafriyat ve daha farklı atıklarla doldurulan çöp konteynerlerinde biriken atıkların, araçlara yüklendiğinde ciddi zararlar vermesinden ve bakımlarının zorlaşmasından dolayı temizlik çalışmalarında aksaklıklar ortaya çıkmaktadır. Ayrıca konteyner çevresine gelişigüzel atılan atıklar da hem çevre hem de insan sağlığı için tehlike oluşturmaktadır. Konteyner çevresine bırakılan atıkların da torbalanıp ağzı bağlı bir şekilde bırakılması işlerin aksamaması ve hizmetlerin seri bir şekilde devam etmesi için büyük önem arz etmektedir."
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haber adv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow