hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hayırseverlerden aile sağlığı merkezi ve kütüphane desteği

    Hayırseverlerden aile sağlığı merkezi ve kütüphane desteği
    expand

    Hayırseverlerden aile sağlığı merkezi ve kütüphane desteği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sümeyye MURAT-Furkan KAVUKLU/KAYSERİ,(DHA)- KAYSERİ'de, hayırseverler tarafından yaptırılacak olan aile sağlığı merkezi, kütüphane, cami restorasyonu ve su sporları merkezinin protokolü düzenlenen törenle imzalandı.  
    Kayseri Valiliği'nde düzenlenen protokol törenine, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve hayırseverler katıldı. Törende, 3 aile sağlığı merkezi, 3 kütüphane, 1 cami restorasyonu ve 1 su sporları merkezinin yapımı için protokol imzalandı. Törende konuşan Vali Gökmen Çiçek, "Böyle muhteşem bir ilde görev yapmaktan dolayı gerçekten çok mutluyum. Kayseri'deki görevime  bir temel atma töreni ile başlamıştık. Görev sürem devam ettikçe de her hafta mutlaka bir  hayırseverle böyle bir sahneye şahit oluyoruz. Ben bundan dolayı çok mutluyum" dedi.
    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ise, "Öncelikle hayırseverlerimizden Allah razı olsun. Cenabı hak keselerine binlerce bereket versin. Evlerine huzur, rahmet yağdırsın diye dua ediyoruz. Böyle bir şehre hizmet etmekten, onları temsil etmekten gurur ve onur duyuyorum. Allah hemşerilerimizden razı olsun. Biz birkaç kez hayırseverler zirvesi yaptık. O hayırseverler zirvesinde 600 civarında hemşerimize ödül dağıttık. Pandemiden dolayı ara vermiştik. İnşallah önümüzdeki dönem yine yapacağız. Herhalde bu sayı bini bulacaktır. Bu şehirde gerçekten binlerce hayırsevere sahibiz. Bundan dolayı da her zaman gurur ve onur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.(DHA)
    FOTOĞRAFLI

     

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow