hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kayseri protokolünden şehitlik ziyareti

    Kayseri protokolünden şehitlik ziyareti
    expand

    Kayseri protokolünden şehitlik ziyareti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yasin DALKILIÇ/KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ'de Vali Şehmus Günaydın ve diğer protokol üyeleri Ramazan Bayramı nedeniyle şehitlik ziyaretinde bulundu.
    Kartal Şehitliğinde düzenlenen programa Vali Şehmus Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Ali Yavuz, belediye başkanları ve şehit aileleri katıldı. Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak yapılan program Kuran-ı Kerim okunmasıyla başladı. Daha sonra İl Müftüsü Şahin Güven dua etti. Bayramlaşma töreni mezarlık ziyareti ile son buldu. Vali Günaydın ve beraberindeki protokol, şehit mezarlarına karanfil bırakırken, ailelerin istek ve taleplerini dinledi.
    Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Ali Yavuz, "Ramazan bayramına ulaştıran rabbimize şükürler olsun. Bugün şehit anne ve babalarımızla birlikte şehitlerimizi ziyarete geldik. Ülkemizde virüs nedeniyle birçok şehit anne ve babamız uzun zamandır şehitlerimizi ziyaret edemiyorlardı. Bugün alınan özel izinle şehit ailelerimiz evlatlarıyla bayramlaşıyorlar. Sağ olsun Kayseri protokolü de şehit ailelerimizi yalnız bırakmadı" dedi.
    VALİ GÜNAYDIN: KURALLARA UYALIM"
    Kayseri Valisi Şehmus Günaydın ise "Bayramlarımızın manevi iklimi çok önemli. Kucaklaşamasak da birbirimizi ziyaret edemesek de bayramları telefonla yaşıyoruz. Lütfen kurallara uyalım. İçinde bulunduğum süreçten en az hasarla çıkmak istiyorsak kurallara uyalım. Bu mücadele topyekün bir mücadeledir. Hepimiz birlikte mücadele ve gayret gösterirsek sonuç alırız" şeklinde konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow