hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kayseri'de mehterli bayram kutlaması

    Kayseride mehterli bayram kutlaması
    expand

    Kayseri'de mehterli bayram kutlaması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, mehter takımı ile birlikte vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı.
    Büyükşehir Belediyesi mehter takımı Melikgazi ilçesi İldem Cumhuriyet Mahallesinde bayramı evlerinde geçirmek zorunda kalan vatandaşlar için gösteri sundu. Bu gösteriye Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da katıldı. İldem caddelerinde mehter marşlarıyla yürüyen mehter takımına balkon ve pencerelerine çıkan vatandaşlar ay yıldızlı bayraklarımızı sallayarak eşlik etti.
    Balkonlardaki vatandaşlara seslenerek Ramazan Bayramını kutlayan Başkan Memduh Büyükkılıç, "Sizlere layık olma yolunda gayret gösteriyoruz. Cenabı Allah mahcup etmesin. Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Ay yıldızlı bayrağımızı elimizden almasın. Milletimize, memleketimize layık nesiller yetiştirmeyi nasip eylesin. Bu bayram koronavirüs nedeniyle arzu ettiğimiz şekilde geçmiyor; ama bu durum gönüllerimizin bir olmasına engel değil. Müsterih olun, bugünlerde geçecek. Kayseri’miz çok şükür iyi durumda; ama tedbiri elden bırakırsak ve yetkili makamların açıklamalarına uymazsak istemediğimiz neticelerle karşılaşabiliriz. Bu yüzden kurallara uyacağız ve sonunda hepimizin yüzü gülecek" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow