hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    KAYSO, akreditasyon belgesini başarıyla yeniledi

    KAYSO, akreditasyon belgesini başarıyla yeniledi
    expand

    KAYSO, akreditasyon belgesini başarıyla yeniledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Sanayi Odası (KAYSO), TOBB akreditasyon yenileme çalışmaları kapsamında notunu bir kademe daha yükselterek, akreditasyon belgesini yeniledi.
    Törene, KAYSO Meclis Başkanımız Abidin Özkaya, Başkan Yardımcılarımız Mehmet İlgü ve İlhan Baloğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Başkan Yardımcısı Abdullah Oğuzbaş, Genel Sekreter Nihat Molu ve Akreditasyon Sorumlusu Nurbanu Özsoy Yorulmaz katıldı. Belge yenileme işlemleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Kayseri Sanayi Odası’nın yaklaşık 12 yıldır akredite olduğunu açıklayarak, "Bağımsız bir kurum tarafından yapılan son denetimlerde oda olarak notumuzu bir kademe daha artırarak belgemizi yenilemeye hak kazandık. Hızla gelişen ve dönüşen dünyada iş dünyasının kendisini geliştirmeye devam etmesi çok önemli. Akreditasyon sistemi sayesinde odalar olarak bizde kendimizi dönüştürüp geliştiriyoruz" dedi.
    İş camiasına yakışır bir şekilde kaliteli ve aktif bir şekilde hizmet verme gayretinde olduklarını açıklayan Başkan Büyüksimitci, öncelikli hedeflerinin başında üyelerine birinci sınıf hizmet sağlamak olduğunu sözlerine ekledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow