hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kocasinan Belediyesi kurban kesim yerleri hazırlıklarına başladı

    Kocasinan Belediyesi kurban kesim yerleri hazırlıklarına başladı
    expand

    Kocasinan Belediyesi kurban kesim yerleri hazırlıklarına başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA)- KOCASİNAN Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi, kurban satış ve kesim yerlerinin hazırlıklarına başladı.
    Kocasinan Belediyesi, bu yıl vatandaşların daha hijyenik bir ortamda kurban ibadetlerini yerine getirebilmeleri için modern mobil kesimhaneleri ve kurban satış alanlarında hazırlıklara başladı. Oymaağaç mahallesinde oluşturulan kurban kesim ve satış merkeziyle Türkiye’ye örnek olduklarını kaydeden Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "Bakanlıklarımız tarafından gelen talimatları ilk günden beri yerine getiriyoruz. Bu doğrultuda yaklaşan Kurban Bayramı’nda neler yapılması gerektiği konusunda genelge yayımlandı. Bizler de bu talimatları hızlı bir şekilde refleks göstererek, hemşehrilerimin lehine olacak şekilde hayata geçiriyoruz. Bu çerçevede vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve daha temiz bir şekilde ibadetlerini yerine getirmeleri için hazırlıklarımıza başladık. Toplum sağlığının korunması için alınan tüm tedbirleri en ince ayrıntısına kadar, modern mobil kesimhaneleri ve kurban satış alanlarımızda titizlikle uygulayacağız. Bu yılda geçen yıllarda olduğu gibi alnımızın akıyla bu hizmeti yerine getirebilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kurban Bayramı’nda herhangi bir karmaşaya mahal vermeksizin sistemli çok rahat bir şekilde vatandaşlarımız kurban ibadetlerini yerine getirebilecekler" dedi.
    Hayvan satış üniteleri arası mesafeyi en az 2 metre şekilde ayarlayacak olan ve kesim yerlerinde randevu sistemi uygulayacak olan Kocasinan Belediyesi, ayrıca vatandaşların ateşlerinin ölçüleceği giriş noktalarında koronavirüsten korunma önlemleri ile ilgili bilgilendirici afişleri panolarda yer verecek.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow