hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kocasinan Belediyesi, Yamula Patlıcanı Festivali düzenledi

    Kocasinan Belediyesi, Yamula Patlıcanı Festivali düzenledi
    expand

    Kocasinan Belediyesi, Yamula Patlıcanı Festivali düzenledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA)- KOCASİNAN Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Yamula Patlıcanı Festivali düzenlendi.
    Kocasinan Belediyesi tarafından Yemliha Mahallesi’nde geleneksel hale getirilen Yamula Patlıcanı Festivali'ne, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, İsmail Emrah Karayel ve Hülya Nergis Atçı, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, il müdürleri, meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Törende açılış konuşması yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Pandemi nedeniyle ara verdiğimiz festivalimizi, yine kıymetli hemşehrilerimizle buluşturduk. Kocasinan'ımızın her bir bölgesinde hemşehrilerimizin daha huzurlu, daha mutlu ve daha refah içerisinde yaşamaları için projeler geliştiriyoruz. 'Kocasinan'da yaşamak ayrıcalıklıdır' dedirtene kadar, en güzel hizmetleri ve en güzel projeleri hemşehrilerimizle buluşturuyoruz. Doğalgaz ile buluşan Yamula'yı, yol, çevre düzenleme ve asfalt çalışmalarıyla daha güzel hale getireceğiz. Hemşehrilerimin yaşadığı yerde mutlu etmenin gayreti ve çabası içindeyiz. Bütün gayretimiz, vatandaşlarımızın mutluluğu içindir” diye konuştu.
    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ise, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını iletiyorum. Yamula hemşehrilerimiz, her dönem bize gönlünü açar, biz de buraya evimiz diye geliriz. Büyükşehir Belediyesi kanuni ile Yamula'ya gerek Kocasinan gerekse Büyükşehir Belediyemizin hizmetleri, olabildiğince gelmeye başladı. Bölgemize neye ihtiyaç varsa ve ne gerekiyorsa yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.
    Yapılan konuşmaların ardından Yamula'nın meşhur patlıcanı ile en iyi yemek yapanlar, Kocasinan Belediyesi tarafından altınla ödüllendirildi. Ayrıca, en iyi patlıcan yetiştiriciliği yapanlara, Kocasinan Belediyesi tarafından gübre hediye edildi. (DHA)
    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow