hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kocasinan'da Çınarcık Caddesi yenilendi

    Kocasinanda Çınarcık Caddesi yenilendi
    expand

    Kocasinan'da Çınarcık Caddesi yenilendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - KOCASİNAN Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Bekir Yıldız Bulvarı ve Bağdat Bulvarı'nı Yeni Sanayi ile Osman Kavuncu Bulvarı'na bağlayan Çınarcık Caddesi yenilenerek trafiğe açıldı.
    İlçe genelinde yol yenileme çalışmalarının sürdüğünü belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “11 metre genişliğinde 800 metre uzunluğundaki yola, 2 bin 200 ton alt temel malzeme ve 9 bin 500 ton kaba dolgu kullanılmış olup, bin 600 ton asfalt serimi gerçekleştirilmiştir. Böylelikle vatandaşlarımızın araçlarıyla bölgeye daha rahat ve daha güvenilir ulaşmalarını sağlıyoruz. Ayrıca yaptığımız çalışmalar mahallemizin çehresini değiştirdiği gibi ulaşım rahatlığı sağlayarak ilçemizin gelişmesinde büyük rol üstlenmektedir. Yapılan çalışmaların şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
    Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’da ulaşımın kalitesini, konforunu ve güvenliğini artırarak, yüksek standartlarda yol ve kaldırımları hizmete sunmak için çalışmaların aralıksız devam edeceğini sözlerine ekledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow