hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kocasinanlı sporcular, madalyalarla döndü

    Kocasinanlı sporcular, madalyalarla döndü
    expand

    Kocasinanlı sporcular, madalyalarla döndü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - KOCASİNAN Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Hikmet Gül Türkmen (13), Yağmur Tayyar (14) ve Rabia Polat (13) Türkiye Boks Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Şampiyonasından madalyalarla döndü.   
    Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü oyuncusu Hikmet Gül Türkmen, Yağmur Tayyar ve Rabia Polat Çankırı’da düzenlenen Genç, Yıldız ve Üst Minik Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda Kayseri’yi temsil etti. Hikmet Gül Türkmen, Üst Minik Kadınlar müsabakalarında Türkiye Şampiyonu oldu ve altın madalya kazandı. Yağmur Tayyar ise Yıldız Kadınlar müsabakasında üçüncü oldu ve bronz madalya kazandı. Üst Minik Kadınlar müsabakasında Kayseri’yi temsil eden Rabia Polat da, üçüncü olarak, bronz madalya kazandı. Sporcularının başarısını değerlendiren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Şampiyonluklarla dolu bir yıla başladık. Sporcularımızı ve Boks Antrenörümüz Fatih Töme hocamızı kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum. İnşallah Kocasinan’ımızın adını daha nice şampiyonluklarla dünyaya duyuracağız. Kocasinan Belediyesi olarak, her yaşta ve her branşta sporu yaygınlaştırmak için her türlü imkanımızı seferber ettik, etmeye de devam ediyoruz. Bizlere bu gururu yaşattıkları için Kayseri adına bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
    Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Milli Boks Antrenörü ve Türkiye Boks Federasyonu Kayseri İl Temsilcisi Fatih Töme ise, “Bizlere daha konforlu imkanlar sağlayarak daha sağlıklı bir ortamda spor yapmamıza vesile olan ve her zaman sporcuların yanında olan Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür ediyoruz. İnşallah sporcularımız daha nice başarılar elde ederek, bizleri gururlandıracağına inancım sonsuz. Amacımız; Milli takım kadrosunda yer alacak sporcular yetiştirmektir” şeklinde konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow