hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MHP'li Özkan: Elbeyli'yi beraber yöneteceğiz

    MHPli Özkan: Elbeyliyi beraber yöneteceğiz
    expand

    MHP'li Özkan: Elbeyli'yi beraber yöneteceğiz

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ELBEYLİ (Kilis), (DHA) - KİLİS'in Elbeyli ilçesinin MHP'li belediye başkan adayı Suat Kemal Özkan, göreve gelmesi halinde halkla beraber ilçeyi yöneteceklerini ifade etti. Ezberleri bozarak gelişime ve yeniliğe açık olacaklarını ifade eden Özkan, önceliklerinin ise tüyü bitmemiş yetimin hakkını korumak olduğunu kaydetti.

    Elbeyli ilçesinin yanlış yönetimlerle hiçbir alanda yeniliğe açılamadığını belirten Özkan, "Bölgemiz tarım bölgesi ve halkımız bu alanda yıllarca yalnız bırakıldı. Belediyenin işi sadece yol, kaldırım temizlik değildir. Elbeyli'ni sosyal belediyecilik ve üretim alanında girişimcilikle tanıştıracağız. Çiftçilerimizin hibe fonlarından tarımsal destekler alabilmesi için danışmanlık merkezi kuracağız. Kısacası Elbeyli'yi her alanda gelişen çağa uygun hale getireceğiz" dedi.

    Seçim çalışmaları sırasında halkla istişare ederek, sorunları yerinde görerek projeleri hazırladıklarını dile getiren Özkan şunları söyledi: "Halkımızın yaşamsal alandaki öncelikli sorunlarını tespit ettik. Bu konuda akılcı çözümler sunduk. Seçime 2 gün kala halkımızın büyük ilgisi bize zaferi müjdeliyor. Bu süreçte beraber çalıştığım partili partisiz tüm hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum. Onlara söz veriyorum. Birlikte çalıştık ve birlikte yöneteceğiz. Başkan merkezli değil, insan merkezli bir Elbeyli için tüm hemşerilerimden destek bekliyorum."

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow