hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Huzur Köy'de rehabilitasyon gören genç dünya evine girdi

    Huzur Köyde rehabilitasyon gören genç dünya evine girdi
    expand

    'Huzur Köy'de rehabilitasyon gören genç dünya evine girdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Burak CAN/ KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE Valiliğince madde bağımlısı gençlerin, tedavilerinin ardından yeniden hayata bağlanması amacıyla açılan 'Huzur Köy'de rehabilitasyon sürecini tamamlayan Musa Pek, Gizem Nur Altan ile dünya evine girdi.
    Kırıkkale Valiliğince hayata geçirilen 'Huzur Köy' projesi kapsamında 3 aylık tedavi sürecini tamamlayarak yeniden hayata bağlanan Musa Pek, Gizem Nur Altan ile evlendi. Obaköy eğlence ve dinlenme alanında düzenlenen nikah töreninde, genç çiftin şahitliğini Vali Bülent Tekbıyıkoğlu yaptı. Çifte mutluluklar dileyen Vali Tekbıyıkoğlu, "Meslek hayatım boyunca birçok nikah merasiminde gelin ve damadın şahitliğini gerçekleştirdim. Fakat bugün belki de en özel şahitliğimi yaptım. Musa kardeşim, yıllarca uyuşturucu batağından, maddenin tesirinden kurtulmak için mücadele eden bir genç arkadaşımızdı. Musa, çok badireler geçirdi, sıkıntılar yaşadı.Ama iradesini toplayıp AMATEM süreci sonrasında Kırıkkale’mizde mevcut olan, AMATEM sonrası rehabilitasyon sürecine destek faaliyetleri kapsamında, 'maddeye hayır' diyebilme iradelerini kuvvetlendiren; sporun, sanatın, mesleki kazanımların, bununla beraber psikoteknik eğitimlerin de beraberinde verildiği, yine beraberinde ailelere de süreci nasıl yöneteceklerini anlatan bir proje kapsamında Musa’yı mezun ettik" ifadelerini kullandı.
    Vali Tekbıyıkoğlu, Musa Pek'in rehabilitasyon sürecinin 3 ay kadar sürdüğünü hatırlatarak, "Buradaki iradesiyle beraber bir iş imkanı da buldu ve hayatını da Gizem Hanımla beraber birleştirme kararı aldı. Ben iki cihan saadetini tekrar kendilerine diliyorum. Birbirlerini de üzmemelerini kendilerinden istirham ediyorum" dedi. Konuşmanın ardından Vali Tekbıyıkoğlu, genç çifte hediye verdi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow