hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kırıkkale’de 15 Temmuz şehitleri anıldı

    Kırıkkale’de 15 Temmuz şehitleri anıldı
    expand

    Kırıkkale’de 15 Temmuz şehitleri anıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Burak CAN/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE'de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle düzenlenen etkinliklerde 15 Temmuz şehitleri anıldı.
    Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş ile şehit yakınları ve gaziler, Şehitlik Anıtı'nı ziyaret etti. Vali Tekbıyıkoğlu ve beraberindeki heyet, 15 Temmuz şehitlerinin mezarlarına karanfil bırakıp, dua etti. Doğum günü olan 15 Temmuz’da Ankara Gölbaşı'nda şehit olan özel harekat polisi Hakan Yorulmaz’ın babası İsmail Yorulmaz, Vali Tekbıyıkoğlu'na sarılarak, "Şehit olduğu 15 Temmuz da aynı cuma gününe denk gelmişti. Bugün de cuma günü. Zaten kıyamet de cuma günü kopacak. Oğlumun küçük kıyameti de cuma günü koptu. Türkiye’nin kıyametini koparacaklardı, bertaraf ettiler kahramanlarımız. Allah hepsinden razı olsun. Bütün şehitlerimize de Allah rahmet eylesin" dedi.
    15 Temmuz şehidi Hakan Yorulmaz'ın ailesi de oğullarının kabrine üzerinde "Canım oğlumuz, şehadetin kabul, doğum günün kutlu olsun" notu bulunan çiçek bıraktı. (DHA)

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow