hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kırıkkale'de inşaat çalışmasında yolun bir kısmı çöktü

    Kırıkkalede inşaat çalışmasında yolun bir kısmı çöktü
    expand

    Kırıkkale'de inşaat çalışmasında yolun bir kısmı çöktü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hasan AKYILDIZ/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE'de inşaat çalışması sırasında bir kısmı çöken ara sokaktaki yol ulaşıma kapatılırken, sokakta bulunan bir binanın duvarlarında da çatlak oluştuğu iddia edildi.
    Bağlarbaşı Mahallesi 839 Sokak üzerinde 10 katlı binanın yapımı için 7 ay önce çalışma başlatıldı. İnşaat çalışmaları devam ederken, binanın yanında bulunan yolun bir kısmı çöktü. Yolda önlem alınırken, aynı sokakta bulunan bir binanın duvarlarında da inşaat çalışması nedeniyle çatlak oluştuğu ileri sürüldü.
    Recep Yücel (35), oturduğu 3 katlı binada çatlak oluştuğunu söyleyerek, "Evden çıktığımızda, 'acaba ev çöktü mü, akşam eve varabilecek miyiz' korkusu var. Olayın İstanbul'daki gibi olmasını istemiyoruz. Yani illa bina uçunca mı, evimize zarar gelince mi buraya önlem alacaklar? Evimiz çatladı, tabanlar çatladı, inşaat başladıktan sonra" dedi.
    Aynı apartmanın birinci katında yaşayan Muzaffer Okçu (65), evde oluşan çatlakları gösterdi. İnşaat çalışmasının ardından oluşan çatlakların yavaş yavaş büyüdüğünü dile getiren Muzaffer Okçu, "20 senedir burada yaşıyorum. Çatlak biraz vardı, inşaat başladıktan sonra çoğaldı" diye konuştu.
    Kapatılan yol dolayısıyla sıkıntı yaşadıklarını söyleyen Muzaffer Okçu, inşaatı yapan müteahhit firmadan şikayette bulunduklarını kaydetti. Okçu, inşaatın yanına perde duvarın çekilerek yolun tekrar trafiğe açılmasını istediğini bildirdi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow