hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kırıkkale'de jandarmadan 'Cumhuriyet Bayramı' gösterisi

    Kırıkkalede jandarmadan Cumhuriyet Bayramı gösterisi
    expand

    Kırıkkale'de jandarmadan 'Cumhuriyet Bayramı' gösterisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Burak CAN/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE'de, '29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99'uncu yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Jandarma Genel Komutanlığı'nca gösteri düzenlendi.
    Kırıkkale'de Jandarma Genel Komutanlığı'nca düzenlenen gösteriye, Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cücen, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mehter birliği, atlı birlik ve jandarma komando birliği, Kırıkkale Belediyesi önünden Cumhuriyet Meydanı'na yürüdü. Meydanda, mehter birliği konser verdi. Daha sonra helikopterler ile çelik kanatlar gösterisi gerçekleştirildi. 
    'KIRIKKALE MEHMETÇİĞİN HER ZAMAN YANINDA'
    Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını erken başlattıklarını belirterek, "Jandarma Genel Komutanlığı’mızın himayelerinde atlı birlikleri, çelik kanatlar ve mehteran birliği bugün ilimizdeydi. Kırıkkale; 'vatan' denince, 'bayrak' denince, 'devlet' denince ilk başta kendi canını öne atan illerin başında yer alıyor. Nüfusa oranla da en fazla şehit veren illerden biri. Cumhuriyet'imizin ilanının 99'uncu yıl dönümü şimdiden kutlu olsun. Kırıkkale, Mehmetçiğin her zaman yanındadır. Biraz önce gelerek, ‘Türk ordusu dünyanın en şerefli ve en masum ordusudur’ dedi. Canı gönülden katılıyoruz buna" dedi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow