hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kırıkkale Valisi Sezer: Hizmetleri ibadet hassasiyetiyle yapmalıyız

    Kırıkkale Valisi Sezer: Hizmetleri ibadet hassasiyetiyle yapmalıyız
    expand

    Kırıkkale Valisi Sezer: Hizmetleri ibadet hassasiyetiyle yapmalıyız

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hasan AKYILDIZ/KIRIKKALE, (DHA) - KIRIKKALE Valisi Yunus Sezer, İl Özel İdaresi’nin kazasız bir yeni sezon geçirmesi dileğinde bulunarak, "Bu millete yapacağımız hizmetleri ibadet hassasiyetiyle yapmalıyız" dedi.
    Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, İl Özel İdaresi’nin yeni sezon açılışı ile araç parkına kazandırılan araçların teslim törenine katıldı. Sezer’e Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, vali yardımcıları, kaymakamlar ve İl Özel İdaresi çalışanları eşlik etti. Sezer, törende yaptığı konuşmada kazasız bir iş sezonu dileklerini sunarak, "Bu millete yapacağımız hizmetleri ibadet hassasiyetiyle yapmalıyız" dedi.
    Çeşitli bakanlıklardan Kırıkkale için yeni araç ve ekipmanların alındığını aktaran Sezer, "Bugün iş makinalarımızın hizmete sunulması ve aynı zamanda İl Özel İdaresi olarak bahar dönemi ile beraber iş sezonunda yazın yapacağımız işlerinde açılışını yapıyoruz. Kışın boş durmadık, plan ve proje ürettik. Hem kendi kaynaklarımızı kullandık, hem de ilgili bakanlıklarımızdan bize gerekli olan iş makinalarının hemen hemen tamamını aldık. İnşallah bundan sonra geçen yıl yapmış olduğumuz hizmetleri en az ikiye, üçe katlamak suretiyle bu sene Kırıkkalelilerle buluşturmayı hedefliyoruz. Geçen yıl 45 kilometre kadar asfalt yol yapmıştık. Bu sene asfalt yolu 100 kilometreye, geçen yıl yaptığımız stabilize yolu da iki katına çıkarmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow