hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Togg'a, Kırıkkale'de yoğun ilgi

    Togga, Kırıkkalede yoğun ilgi
    expand

    Togg'a, Kırıkkale'de yoğun ilgi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Burak CAN/KIRIKKALE, (DHA)- TÜRKİYE'nin yerli ve milli otomobili Togg, Kırıkkale’de vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.
    Kırıkkale Belediyesi önüne getirilen 'Anadolu kırmızısı' rengindeki Togg'u, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti Kırıkkale milletvekili adayları Mustafa Kaplan, Ergün Tekin ve Emin Avundukluoğlu araca binerek inceledi. Otomobile yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, yakından inceleyip, yanında fotoğraf çektirdi. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, "Çok gurur ve onurlu duyuyoruz. Kırıkkale halkı Togg'a büyük ilgi gösterdi. Bu aracı Türk milletinin evlatları yaptı. Türk milletinin kendi öz malı. Ne kadar gurur duysak azdır. Çok şükür bugünleri görebildik; çünkü 60 yıllık bir hayalimizdi. Hayalimiz gerçek oldu. Bunlar daha başlangıç. Nasip olursa bunların daha ilerisinde gerek savunma sanayinde gerekse teknolojinin her bir alanında çok şeyler yapacağız" dedi.
    Daha sonra Saygılı, sürücü koltuğuna oturarak araçla şehir turu attı. Daha sonra Kırıkkale Cumhuriyet Meydanında sergilenen Togg'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow