hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Seçilmeyen aza adayı evinde ölü bulundu

    Seçilmeyen aza adayı evinde ölü bulundu
    expand

    Seçilmeyen aza adayı evinde ölü bulundu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Metin KARAKUŞ/BABAESKİ(Kırklareli), (DHA) - KIRKLARELİ'nin Babaeski ilçesinde, dün yapılan seçimlerde Hamidiye Mahallesi'nden muhtar azası adayı olan Ercan Çevik(50), yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. 

    Babaeski'de Hamidiye Mahallesi muhtar adayı Cumhur Çetinkol'un listesinde aza adayı olan ve seçimi kazanamayan emekli işçi Ercan Çevik, bu sabah saatlerinde evinde ölü olarak bulundu. Seçim bölgesi olan Atatürk Anadolu Lisesi'nde seçim sonuçları açıklanana kadar orada bulunan Ercan Çevik, iddiaya göre bir kaç kez göğsünün ağrıdığını söyledi. Görevlilerin, hastaneye götürmek istediği Çevik, "Ben geçtiğim günlerde safra kesemden ameliyat oldum. Yarın Lüleburgaz Devlet Hastanesi'nde randevum var o zaman gideceğim" diyerek hastaneye gitmediği belirtildi.

    Ablası Perihan Bora, evine gittiği kardeşi Ercan Çevik'in kapısı açılmayınca polise başvurdu. Polisin de gelmesiyle çilingir yardımı ile açılan kapıdan içeri giren polis mutfakta Çevik'in cansız bedenini buldu. Sağlık ekipleri de Çevik'in kalp krizinden öldüğünü belirledi.


     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow