hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Bilgin, Babaeski'de incelemelerde bulundu

    Vali Bilgin, Babaeskide incelemelerde bulundu
    expand

    Vali Bilgin, Babaeski'de incelemelerde bulundu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Metin KARAKUŞ/BABAESKİ(Kırklareli),(DHA) - KIRKLARELİ  Valisi Osman Bilgin, Babaeski ilçesinde yapımı süren lise inşaatında incelemelerde bulunup, vatandaşlarla bir araya geldi.

    Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Babaeski ilçesinde Kaymakam Hakan Özarslan ve daire amirleri ile birlikte ilç merkezi ve köylerde incelemelerde bulundu. Kaba inşaatı tamamlanmak üzere olan 16 derslikli lise inşaatında incelemelerde bulunan Bilgin, yetkililerden bilgi aldı. Bilgin, "Öncelikle inşaatı hep beraber gezdik, inşaattan içinizde anlayınız vardır, anlamayanız da vardır. Ama ben hem Karadenizli hem de eski İdari Mali İşler Başkanı olarak, inşaat işleri ile ilgili çok içli dışlı biriyim. Gerçekten çok kalite bir iş yapılmış, kamu binası niteliğinde yapılıp, bizim ilimizdeki özel okullarımızdan hiçbir farkı olmayan ve fiyata da baktığımızda ben inanın fiyatı gördüğümde şaşırdım. İlk defa görüyorum. Devletimizin burada çok ciddi bir menfaati var. İnşallah müteahhidimiz batmaz ve batmandan yapar bu işi. Burada 4 bin 833 metrekare inşaatımız hızla devam ediyor. Paramız var, para da sorun yok. Müteahhit bitirdiği an biz parasını ödeyebiliriz. İlçemize hayırlı olsun diyorum" dedi.

    Vali Bilgin, daha sonra, Kumrular köyünde 2015 yılında kurulan özel bir gübre fabrikasını ziyaret etti. Firmanın yöneticilerinden Alkın Yöney'den bilgi aldı.Bilgin, Kumrular köyü Muhtarı Serbay Gür ile Müsellim Köyü Muhtarı Sebahat Bozkurt'u da ziyaret ederek, vatandaşlar bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Köylerde genç nüfusun giderek azaldığını belirten Vali Bilgin, çocuklara hediyeler verdi.

     

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow