hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kırklareli'de kavga eden amca ve yeğenine, 6 bin 300 lira sosyal mesafe cezası

    Kırklarelide kavga eden amca ve yeğenine, 6 bin 300 lira sosyal mesafe cezası
    expand

    Kırklareli'de kavga eden amca ve yeğenine, 6 bin 300 lira sosyal mesafe cezası

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Vahit İBAŞARAN/DEMİRKÖY(Kırklareli)(DHA)-KIRKLARELİ’nin Demirköy ilçesine bağlı Sarpdere Köyünde, polis  park  yüzünden kavga eden amca S.O., ile yeğeni E.O.'ya sosyal mesafeye uymadıkları için 6 bin 300 lira ceza uyguladı.

    Olay Demirköy ilçesine bağlı Sarpdere Köyünde meydana geldi. İddiaya göre amca S.O., yeğeni E.O., ile araçlarını park ettikleri sırada aralarında sözlü tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen polis ekipleri kavgayı ayırarak amca yeğeni gözaltına aldı. Gözaltına alınıp işlemleri için polis merkezine götürülen S.O., ve E.O., bir birlerinden şikayetçi oldu. Polis ekipleri tarafından ifadeleri alınan ve bir birlerinden şikayetçi olan  şahıslar hakkında adli işlem başlatılarak savcı talimatıyla serbest bırakıldı.

    KİŞİ BAŞI 3 BİN 150 LİRA SOSYAL MESAFE CEZASI

    Demirköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kavga edip bir birlerini darp eden amca S.O., ile yeğeni E.O.,'ya sosyal mesafe kuralını ihlal ettikleri için 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunun 282. maddesi kapsamında kişi başı 3.150 lira  olmak üzere toplamda 6.300  lira idari para cezası uyguladı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow