hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kırklareli Valiliği'nin iftar programı gerçekleşti

    Kırklareli Valiliğinin iftar programı gerçekleşti
    expand

    Kırklareli Valiliği'nin iftar programı gerçekleşti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ(DHA)-KIRKLARELİ Valisi Osman Bilgin ve eşi İlknur Bilgin’in himayelerinde  birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarının  güçlendirildiği Kırklareli Valiliği iftar programı halkın yoğun katılımıyla gerçekleşti.

    İftar programa, Vali Osman Bilgin ve eşi İlknur Bilgin, 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Turan İnan, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan, Adalet Komisyonu Başkanı Vahdet Yeltepe, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, Belediye Başkan Vekili Burcu Özel ile kurum müdürleri, sivil toplum örgütleri temsilcileri, siyasi partiler, şehit ve gazi aileleri katıldı. İftarın ardından Kırklareli Müftüsü Hüseyin Demirtaş tarafından şükür ve bereket duası okundu.

    Vali Osman Bilgin, iftar programının ardından yaptığı konuşmada, iftar vesilesiyle güzel bir birlikteliği hep birlikte yaşamanın onurunu ve gururunu duyduğunu belirtti. Ramazan ayında birlik ve beraberliğin en üst düzeyde yaşandığını ifade eden Vali Bilgin, ramazanda tüm güzelliklerin, sevginin, merhametin, kardeşliğin, güzel duyguların en iyi yüksek seviyede olduğunu söyledi."Hem şehit aileleri, hem gazilerimiz, hem protokol mensupları, muhtarlarımız, yöneticilerimiz ve siyasi partiler ve vatandaşlarımızla birlikte olmaktan mutluyuz. Bizler bu akşam burada rahatla iftar yapabiliyorsak burada şehitlerimize çok büyük minnet ve şükran borcumuz var. Dünyada bulunduğumuz coğrafya o kadar önemli ki dünyanın en pahalı topraklarının bulunduğu coğrafyadır. Her türlü zenginliğin, her türlü bereketin, her türlü medeniyetin beşiği olmuş bir coğrafya." diye konuştu.Ardından ilkokul öğrencisi Feyza Zeynep Sezer İstiklal Marşı'nı okudu.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow