hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kırklareli'de toplanan yardım malzemeleri, Hatay'a gönderildi

    Kırklarelide toplanan yardım malzemeleri, Hataya gönderildi
    expand

    Kırklareli'de toplanan yardım malzemeleri, Hatay'a gönderildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Vahit İŞBAŞARAN / KIRKLARELİ, (DHA)- KIRKLARELİ merkezde ve Lüleburgaz ilçesinde, valilik organizasyonunda toplanan yardımlar, depremden en çok etkilenen iller arasında bulunan Hatay'a uğurlandı.

    Kırklareli Valiliği organizasyonunda, kent merkezi ve Lüleburgaz ilçesinde, Hatay ve Antakya ilçelerindeki depremzede vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik yardım malzemeleri toplandı. Toplanan malzemelerin ilk kısmı Lüleburgaz ilçesinde Sokullu Mehmet Paşa Camii ve Külliyesi önünde düzenlenen tören ile Hatay'a, ikinci kısmı Hızırbey Camii önünden Hatay'ın Antakya ilçesine uğurlandı. Törenlere Kırklareli Valisi Birol Ekici, Vali Yardımcısı Elif Canan Tuncer, hayırseverler, sivil toplum kurulları ve vatandaşlar katıldı.

    Yapılan duaların ardından yardım malzemeleri yola çıkarken Vali Birol Ekici, deprem yardımlarının sağlanmasında katkıda bulunan tüm hayırseverlere ve STK’lara teşekkür etti. Vali Ekici, devlet ve millet ile gönül seferberliği içerisinde birlik ve beraberlik ruhuyla ara vermeden bölgenin yaralarının sarılması için her türlü yardım ve desteğe devam edeceklerini söyledi.(DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow