hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Lüleburgaz belediyesi ihaleleri canlı  yayınlayacak

    Lüleburgaz belediyesi ihaleleri canlı  yayınlayacak
    expand

    Lüleburgaz belediyesi ihaleleri canlı  yayınlayacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    LÜLEBURGAZ,(DHA)-KIRLARELİ'nin Lüleburgaz Belediyesi’nde hesap verebilir ve şeffaf bir yönetim ışığında ihaleler canlı yayınlanmaya başlıyor. Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’nin 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’ndeki sözlerinden biri olan “İhaleler canlı yayınlanacak” sözü gerçek oluyor. Teknik altyapının hazırlanmasıyla birlikte 1 Eylül’de gerçekleşecek ilk ihale Lüleburgaz Belediyesi Resmi Youtube sayfasından canlı olarak yayınlanacak. Konuyla ilgili konuşan Başkan Gerenli, “Bizler halkın hizmetkarıyız. Vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi şeffaf, adil ve hesap verebilir bir şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

    Lüleburgaz Belediyesi, şeffaf, hesap verebilir bir yönetim modeli ışığında çalışmalarını devam ettiriyor. Bu doğrultuda meclis toplantı tutanaklarından birçok gelişmeyi Lüleburgazlılarla açık ve net bir şekilde paylaşan Lüleburgaz Belediyesi 1 Eylül Salı günü itibariyle ihaleleri canlı yayınlamaya başlayacak. Başkan Gerenli, ihalelerin canlı yayınlanacağını 2019’daki seçim beyannamesinde de belirtmiş, son olarak da kesin müjdeyi Haziran ayındaki meclis toplantısında duyurmuştu.

    Daha önce Murat Gerenli’nin göreve geldiği andan itibaren meclis toplantılarını canlı yayınlayan Lüleburgaz Belediyesi adil, şeffaf ve hesap verebilir anlayış doğrultusuyla bir adım daha atarak ihaleleri de canlı yayınlamaya başlıyor. Lüleburgaz Belediyesi’nin resmi Youtube hesabından canlı olarak yayınlanacak ihaleleri vatandaşlar rahat bir şekilde izleyebilecek.

    ÖNEMLİ BİR ADIM

    Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, bu kararı almaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Belediyemizde şeffaf bir yönetim anlayışla ilk olarak mal varlığımı duyurmuştum. Ardından gerekli teknik altyapıyı oluşturduktan sonra belediye meclis toplantılarımızı canlı yayınlamaya başladık. Şimdi sıra ihalelerin canlı yayınlanmasına geldi. Bundan böyle mal ve hizmet alım ihalelerini sosyal medya hesaplarımızdan canlı olarak yayınlayacağımız sözünü vermiştik. Bu sözü yerine getirdiğim için çok mutluyum. Vatandaşlarımız 1 Eylül’den itibaren gerçekleşen bütün ihalelerimizi Youtube hesabımızdan izleyebilir” dedi.

    “HALKIN HİZMETKARIYIZ”

    Lüleburgaz Belediye Başkanlığı makamının halkın olduğunu söyleyen Gerenli, “Ben Lüleburgaz’da yaşayan bütün vatandaşlarımızın temsilcisiyim. Bizler halkın hizmetkarıyız. Onlara hizmet etmek için varız. Bu nedenle yapmamız gereken işi, halka hizmet etme görevini kimseyi ötekileştirmeden, görev sürem boyunca şeffaf, adil, hesap verebilir bir şekilde devam ettireceğim” ifadelerini kullandı.

    İLK İHALE TURKUAZ SALONDA

    1 Eylül tarihinde ilk kez canlı olarak yayınlanacak ihalelerin ilki saat 10.00’da Turkuaz Salon’da gerçekleşecek. Öte yandan ilk hafta canlı yayınlanacak ihaleler 3 ve 4 Eylül tarihlerinde de Lüleburgaz Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanmaya devam edecek.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow