hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Lüleburgaz'da genç raketler ter döktü

    Lüleburgazda genç raketler ter döktü
    expand

    Lüleburgaz'da genç raketler ter döktü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),(DHA)- KIRKLARELİ'nin Lüleburgaz Belediyesi, Türkiye Tenis Federasyonu ve Lüleburgaz Tenis Kulübü işbirliğiyle düzenlediği tenis turnuvası Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi'ndeki (LYKA) tenis kortlarında başladı. 

    Lüleburgaz Belediyesi, daha önceden 2 kez ev sahipliği yaptığı tenis turnuvalarına bir yenisini daha ekledi. Lüleburgaz Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında Türkiye Tenis Federasyonu ve Lüleburgaz Tenis Kulübü işbirliğiyle LYKA'da dev bir tenis organizasyonuna imza attı. Türkiye genelinden 48 sporcunun katıldığı 4X4 Tenis Turnuvası'nda yoğun koronavirüs önlemleri alındı. Nefesleri kesen turnuvaya sporcular dışında seyirci alınmazken, sporcuların müsabaka öncesi HES kodları alındı. Bunun yanı sıra her sporcunun gün içinde belli aralıklarla ateşleri de ölçülüyor. 

    Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli devam eden turnuvaya ziyarette bulundu. Başkan Gerenli, burada Türkiye Tenis Federasyonu yetkilileri ile Lüleburgaz Tenis Kulübü Başkanı Enver Ordukaya'dan bilgi aldı. 
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow