hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kırklareli'de belediye meclis toplantısı açık havada yapıldı

    Kırklarelide belediye meclis toplantısı açık havada yapıldı
    expand

    Kırklareli'de belediye meclis toplantısı açık havada yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Vahit İŞBAŞARAN / PINARHİSAR(Kırklareli), DHA)- KIRKLARELİ'nin Pınarhisar ilçesine bağlı Kaynarca beldesi Belediyesi, meclis toplantısını koronavirüs önlemleri kapsamında açık havada, sosyal mesafe kurallarına uyarak gerçekleştirdi.

    Türkiye'de devam eden koronavirüs salgını dolayısıyla sağlık önlemleri üst düzeyde devam ederken, belediyeler de tedbiri elden bırakmıyor. Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesine bağlı Kaynarca beldesi Belediyesi, meclis toplantısını önlemler kapsamında açık havada gerçekleştirdi. Toplantıda, Belediye Meclis kararları gündeme alınarak oylamaya sunuldu.

    Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, esnaf ve halk için belediye meclisini olağanüstü topladıklarını ifade ederek; "Olağan üstü şartlar nedeni ile  zor hava koşullarında açık havada toplantımızı yaptık. Toplantımızda Mart, Nisan, Mayıs, Haziran aylarında 4 ay boyunca ev ve iş yerlerinde kullanılan içme sularında yüzde 50 indirim yapılmasına, belediyemiz kiracısı olan esnaflarımızın Mart, Nisan, Mayıs, Haziran ayları kiralarında 4 ay boyunca yüzde 50 indirim yapılmasına karar verildi. Her zaman halkımızın ve esnaflarımızın yanında olacağız. Kararları onaylayan değerli meclis üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Halkımız için iş ve proje üretmeye devam edeceğiz” dedi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow