hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vize’de süt hijyeni eğitimi verildi

    Vize’de süt hijyeni eğitimi verildi
    expand

    Vize’de süt hijyeni eğitimi verildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Vahit İŞBAŞARAN/VİZE(Kırklareli),(DHA)-KIRKLARELİ’ nin Vize ilçesinde, Tarım ve Orman müdürlüğü ekiplerince,  süt üreticilerine hijyen eğitimi verildi.
     Vize Tarım ve Orman müdürü Meltem Özalp yaptığı açıklamada “Süt hayvancılığının büyük önem taşıdığı ülkemizde her geçen gün gıda güvenilirliği konusu ile gıda güvenilirliğinde en önemli ürün olan süt ve süt ürünlerinde kalite ve hijyen konuları büyük önem taşımaktadır.İlçemizde süt işleme tesisinin olması ve sütlerin ilçemiz üreticilerinden toplanarak değerlendirilmesi ilçemiz için büyük önem arz etmektedir. Bu nedenle ilçemiz süt üreticilerine Ziraat Odası toplantı salonunda İl Müdürlüğümüzde görevli Veteriner Hekim Yeşim Yılmaz’ın sunumuyla süt hijyeni eğitimi verilerek işletme hijyeni, sağım hijyeni, üretim hijyeni konuları hakkında bilgi verildi” dedi..
    Toplantıya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Hayvan Sağlığı Şube Müdürü Fevzi Atmaca, Vize İlçe Tarım ve Orman Müdürü Meltem Özalp ve 43 üretici katıldı. Toplantı sonunda üreticilerimiz ile bilgi alış verişi yapılarak sorular cevaplandırıldı. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow