hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Ekicioğlu, ilk ziyaretini Vali Akın’a yaptı

    Başkan Ekicioğlu, ilk ziyaretini Vali Akın’a yaptı
    expand

    Başkan Ekicioğlu, ilk ziyaretini Vali Akın’a yaptı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Salih GÜNER/KIRŞEHİR, (DHA)- KIRŞEHİR'de, 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde CHP’den Belediye Başkanı seçilen Selahattin Ekicioğlu, Vali İbrahim Akın’ı makamında ziyaret etti.
    Valilik toplantı salonunda yeni seçilen Belediye Meclisi üyeleriyle birlikte Vali Akın’ı ziyaret eden Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, "Bizler 31 Mart’ta bir seçim gerçekleştirdik. Kırşehir'e yakışan bir seçimdi. Kimseyi kırmadan üzmeden, bu süreci tamamladık. Valimize de teşekkür ediyoruz bu süreci kurumlarıyla en iyi şekilde yönettiler. Sonuçta da halkın teveccühü ile bu göreve seçildik. Meclis üyelerimiz henüz toplantı yapmadan, ilk önce şehrin mülki amirine kendimizi tanıtmak istedik. Meclis üyelerimize de teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bizlere Kırşehir'e güzel hizmetler vermeyi nasip etsin" dedi.
    Kırşehir’de seçimin huzur ve güven ortamı içerisinde geçtiğini ifade eden Vali Akın ise, "31 Mart tarihinde ülke genelinde Mahalli İdareler Seçimleri gerçekleştirdik. Bu kapsamda da ilimizde de seçimlerimizi çok kayda değer bir olay olmadan, huzur ve güven içerisinde tamamladık. Ben değerli Belediye Başkanımıza gerek sizlere tebriklerimi iletiyorum. Meclis üyelerimizin hepsine de ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum. Bu dönemde seçilen ve bu seçim neticesinde ilçelerimizde de görev alan sorumluluk üstlenen bütün değerli arkadaşlarımıza da yeni seçildikleri görevlerin başarılar getirmesini hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow